Waarom PicknicktafelExpert


 Géén verzendkosten
Gratis verstuurd!
 
Voorradig
Alle artikelen ruim voorradig

Garantie 
1 jaar garantie

Snel in huis
1 - max 5 dagen!

Soepel retourbeleid 
Eénvoudig ruilen / retourneren

Actie

Blog RSS
Wat je moet weten over houtafval afvoeren - 26-6-2023

 


Het is goed mogelijk dat je bij je verbouwing of renovatie met flink wat houtafval geconfronteerd wordt. Dit moet je dan op een goede manier afvoeren. Een puincontainer huren op Puincontainershop.nl is stap 1. Aan de hand van hoe goed de kwaliteit van het hout is verschilt de manier van afvoeren wel enigszins. Daarom is het belangrijk om je hier eens wat meer in te verdiepen.

De verschillende typen houtafval

Er zijn 3 typen houtafval A-hout is onbewerkt, onbehandeld, ongelakt en niet geïmpregneerd. Dit is dus ook hout dat heel gemakkelijk herbruikbaar is, vaak zelfs zonder verdere bewerking. B-hout is bewerkt met verf, beits, lijm of lak. Dit is relatief gemakkelijk te reinigen en herbruikbaar. En anders stookt de bio-industrie het op. Al het andere hout dat overblijft wordt ook wel C-hout genoemd. Dit is vooral geïmpregneerd hout. Dit is giftig en moet specifiek worden afgevoerd.

Wat voor hout mag je afvoeren?

Als je A- of B-hout hebt, dan kan je dit gemakkelijk zelf laten afvoeren met een hout container. Daar kan je allerlei soorten hout in gooien. Van vloerbalken tot spaanplaat en MDF. Om je een idee te geven gaat het om geperst hout, hardhout, vezelplaat, spaanplaat, multiplex, chipwood, MDF, geverfd hout, plaatmateriaal, deuren zonder glas en aluminium en OSB-plaat. Dit kan je dan direct op een simpele manier zelf afvoeren.

Hoe voer je het hout af?

Ben je flink aan het verbouwen? Dan kan je al snel met een flinke stapel hout komen te zitten. Dan kan je dit het best gewoon in de container stoppen zodat de specialist het afvoert. Je kan ook zelf naar de milieustraat, maar bedenk je wel dat dit je veel tijd kost. Zeker als het om grote hoeveelheden gaat. Dit gaat dus veel beter in een container. Alle reden om juist daarom aan de slag te gaan en een container te huren.

Het afvoeren van geïmpregneerd hout

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe je met C-hout om moet gaan. Dit zijn bijvoorbeeld schuttingen en bielzen. Dit kan je afvoeren door het naar de milieustraat te brengen. Daar wordt het op de juiste wijze verwerkt, omdat de manier waarop het bewerkt is giftig is. Dit betekent dus ook dat je het in geen enkel geval zelf kan opstoken in bijvoorbeeld een vuurkorf. Dit is heel gevaarlijk. Ga altijd zelf naar de milieustraat hiermee. Dit geeft je zekerheid.


 

Reacties (0)
Maak je terras zomer proof met deze items - 27-5-2022

  

De dagen worden langer en de temperaturen beginnen te stijgen: de zomer staat voor de deur! Goed nieuws, want dat betekent dat de terrassen weer opengaan. Dit is iets waar zowel gasten als horecaondernemers naar uitkijken. Maar hoe maak je een terras zomer proof? Wij hebben een aantal items voor je op een rijtje gezet, zodat jouw terras straks helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen!

 

Comfortabele meubels

Als er iets niet mag ontbreken op een terras, zijn het wel comfortabele meubels, wij bieden prachtig terras meubilair. En dan met de nadruk op comfortabel. De meubels kunnen er namelijk nog zo mooi uitzien, maar deze moeten wel lekker zitten. Dit is iets waar jouw gasten veel waarden aan hechten wanneer zij ontspannen op een terras willen zitten. Vervolgens is het van belang om diverse zithoeken te creëren. Denk aan een zithoek met loungeset, maar ook een tafel met stoelen waaraan jouw gasten bijvoorbeeld hun lunch kunnen eten. Je kunt hier verschillende kanten mee opgaan.

 

Kleurrijke accessoires

Deze zomer staat in het teken van felle kleuren. Een beetje kleur op jouw terras kan dan ook geen kwaad. Straalt jouw terras voornamelijk rust en eenvoud uit? Ook dan kun je kleur op een subtiele manier verwerken in het terras. Denk bijvoorbeeld aan een paar kleurrijke kussens in combinatie met neutrale kussens. Daarnaast zijn kleurrijke planten of bloemen ook een optie. Gasten ervaren namelijk een gevoel van vrijheid wanneer er planten of bloemen op het terras staan. Hoe fijn is dat?  

 

Sfeervolle verlichting

En dan tot slot: sfeervolle verlichting. Tijdens de warme zomermaanden blijven gasten natuurlijk langer op het terras zitten. Wanneer de zon ondergaat, kan een beetje extra sfeerlicht natuurlijk niet ontbreken. Het is dan ook per terras verschillend wat voor verlichting het beste past. Heb je een overdekt terras? Dan kun je de sfeerverlichting aan het plafond hangen. Is het een openlucht terras? Dan past een klassieke buitenpaal hier weer perfect bij. Kijk dus goed wat het beste bij jouw terras past.

 

Ben jij op zoek naar terras meubilair of aankleding voor jouw terras? Kies uit de vele soort interieur stijlen en vind waar jij naar op zoek bent!

 

 

 

 

Reacties (0)
Wat plaats jij in een veranda? - 10-5-2016

Tegenwoordig is de tuin net zo’n belangrijke verblijfplek als de woning. Meer dan ooit gebruiken we de tuin om te loungen, te eten, te koken, te werken, etc. We zijn hierin wel afhankelijk van het weer, zeker in Nederland. Om die reden neemt de populariteit van veranda’s een enorme vlucht. Met een veranda kun je in de tuin namelijk doen en laten wat je wil, het hele jaar door.

Om in een veranda dezelfde activiteiten te kunnen ondernemen als in de woning, dien je hem op de juiste manier in te richten. Daar horen enkele onmisbare buitenartikelen bij. Welke? Dat lees je hieronder.

Terrasverwarming
Een comfortabele veranda begint bij een aangename temperatuur. Deze kun je creëren met terrasverwarmers. Voor veranda’s zijn met name de platte, subtiele heatpanelen populair. Deze panelen bevestig je eenvoudig tegen de wand of onder de overkapping van de veranda, waar ze nauwelijks opvallen. Ze werken volledig elektrisch en zijn vaak ook op afstand te bedienen. Daarbij geven ze geen rode gloed af, zodat eventuele sfeerverlichting er niet onder te lijden heeft.

Loungeset
Om in een veranda net zo lekker te kunnen relaxen als in de woonkamer is ook een goede loungeset onmisbaar. Loungesets zijn er in vele soorten en maten. Aangezien de set in een veranda komt te staan, en dus beschut is van weersinvloeden, heb je een stuk meer keuzevrijheid in vorm, design en materiaal. Het wordt dan mogelijk om met je loungeset de stijl van het meubilair binnen, zoveel mogelijk door te trekken naar buiten.

Tuintafel
Om in de veranda een gezellig diner te kunnen organiseren, heb je een goede tuintafel nodig. Ook hiervoor is het aanbod enorm: van strakke, aluminium tafels tot rustieke picknicktafels. Kies het materiaal dat het beste past bij de rest van je veranda en houd rekening met het aantal eters dat er minimaal aan de tafel moet kunnen plaatsnemen.

Buitenkeuken
Als je buiten een etentje organiseert, is het wel zo leuk om dat etentje ook buiten te koken. Zorg dan ook voor een goede buitenkeuken in je veranda. Een klassieke kolenbarbecue volstaat al. Voor wie graag culinair uitpakt, zijn er ook heel uitgebreide gasbarbecues verkrijgbaar, waarop je ieder recept tot een perfect einde kunt brengen. Ook inbouwbarbecues zijn er volop. Deze kun je plaatsen in handige buitenkeukenmodules, zodat je gelijk de nodige kastjes en laadjes tot je beschikking hebt voor al je kookgerei.

Reacties (0)
Breng gezelligheid in de tuin en in huis - 10-3-2016

Een vuurtafel is een leuke manier om extra gezelligheid te brengen. Je kan ze zowel in de tuin, op het terras als binnen in huis plaatsen. Een vuurtje is aantrekkelijk en rustgevend. Je kan er uren naar staren. Je kan er gezellig rond zitten met vrienden of familie. Het verwarmt je op wat frissere zomeravonden op het terras. Kort gezegd is een vuurtafel een stijlvolle sfeerbrenger.

 

Wat is een vuurtafel precies?

Een vuurtafel is een combinatie tussen een haardvuur en een gewone tafel. Deze tafel kan van allerlei groottes zijn: een klein bijzettafeltje, een lage salontafel of een grote eettafel bijvoorbeeld. Het vuurelement is in het midden van de tafel ingewerkt zodat je met verschillende personen rond het vuur kan zitten.

 

Welke soorten zijn er en is zo'n tafel wel veilig?

Allereerst heb je een vuurtafel met een gasinstallatie. Daarnaast heb je vuren met echte houtblokken. Net als bij de open haard heb je van beide systemen voor- en nadelen. Gas geeft geen stof maar is dan weer minder gezellig. De tafels zelf kunnen in kunststof of in hout zijn. Je mag er wel zeker van zijn dat alle systemen veilig zijn. Alle vuurhaarden moeten verkocht worden met de nodige keuringscertificaten.

 

Extra accessoires

Het prettige aan deze vuurtafels is dat je er wat extra accessoires bij kan krijgen. Zo kan je het vuur afschermen met een glazen scherm, wat voor extra veiligheid zorgt. Of je kan een grill of braadspit verkrijgen zodat jouw vuurtafel een echte barbecue wordt.

 

Is een vuurtafel duur?

Zoals bij alle meubelen of accessoires zijn er dure en minder dure vuurtafels. Je vindt zeker en vast wel een naar jouw budget. Zo heb je een houten vuurtafel, composieten tafel et cetera. Ben je handig, dan kan je zelf een vuurtafel in mekaar knutselen. Er bestaan zelfbouwpakketten voor het vuurgedeelte. Jij kan er dan zelf een tafel rond bouwen.

Reacties (0)
Trampoline - 10-3-2016

Waar haal je de inspiratie vandaan bij het ontwerpen van je eigen tuin? Als je in een nieuwe woning trekt heb je geen tuin die al bestaat. Er is vaak niet meer dan een kaal stuk vergeten land, dat wel je eigendom is en toevallig voor of achter je huis ligt.

 

Nu moet je daar een tuin, of met een beetje geluk twee tuinen van maken. Je kunt natuurlijk naar een tuinarchitect gaan en die een ontwerp laten maken. Maar dat heeft een heel groot nadeel, het wordt nooit echt jouw tuin.

Kijk eens om je heen.

Het is beter eens goed om je heen te kijken als je in de nieuw te ontwerpen tuin staat. Je kunt je dan afvragen welk landschap het beste past bij jouw woning, en daar dan de inrichting van de tuin op baseren. Of kijk naar een park in de buurt, de inrichting van de straten en het straatmeubilair.

 

Je eigen tuin aanpassen aan het algemene straatbeeld, tuinmeubelen kopen die lijken op de banken in het park en je tuin aanpassen aan het achterliggende landschap, dat doe je niet uit gebrek aan fantasie, het kan je tuin juist mooier maken. In Japan is het laten verlopen van je tuin naar het landschap er achter bijna tot een kunst verheven.

Een stukje van jezelf.

Daarbij kan een al dan niet typisch stukje eigen inbreng het verschil laten zien tussen dat landschap en je tuin. Aangenomen dat er kinderen zijn die deel uitmaken van je gezin zou je een trampoline kopen kunnen. Dit is absoluut het overwegen waard.

 

Een Etan trampoline zal je niet vaak tegenkomen in een openbaar park, in een straat of in het bos, maar in je tuin kan het wel.

 

De trampoline is een apparaat dat je op een sportieve manier in beweging houdt, zonder dat de gewrichten, spieren en pezen overbelast kunnen worden. Heel leuk voor kinderen natuurlijk, maar ook heel goed voor de ouders. Zelfs de grootouders kunnen heel wat plezier beleven op een trampoline.

 

Maak er een mooie tuin van, geïnspireerd op de omgeving, met een gezellig zitje en een sportieve en leuke trampoline als sluitstuk. Veel plezier bij het ontwerpen.

Reacties (0)
Hoe kan je optimaal genieten in een veranda? - 23-2-2016

 De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze leefomgeving. Mits het er een beetje comfortabel vertoeven is, tenminste. Dat is zeker het geval met een veranda. Hiermee kun je ten alle tijden droog van je tuin genieten. We geven je hier een overzicht van enkele artikelen die het nog comfortabeler maken in je veranda.

Loungeset
Een comfortabele veranda begint uiteraard met een lekkere zitplaats. Een riante loungeset is dan ook onmisbaar. Deze zijn verkrijgbaar in vele soorten maten, waardoor er altijd een set beschikbaar is die optimaal in uw veranda past. De loungeset staat onder een overkapping mooi beschut van de weersinvloeden, zodat hij langer mooi blijft.

Verlichting
Om ook ’s avonds te kunnen genieten in je veranda is het aan te bevelen om verlichting te plaatsen. Voor veranda’s zijn vooral led inbouwspots geschikt. Deze vallen mooi weg in het plafond van de veranda en zijn bovendien zeer energiezuinig. Ze gaan daarnaast langer mee, zodat je minder vaak bezig bent met het vervangen van spotjes.

Terrasverwarming
Hoewel je in een veranda altijd lekker droog zit, kan het er wel behoorlijk koud worden. Zorg daarom altijd voor terrasverwarming in je veranda. Terrasverwarmers zijn er in vele soorten en maten. Voor veranda’s zijn vooral de subtiele, platte heatpanelen geschikt. Deze bevestig  je eenvoudig onder de overkapping of tegen de muur, waar ze nauwelijks opvallen. Desalniettemin zorgen ze voor een aangename temperatuur in de gehele veranda. Daarnaast geven ze geen rode gloed af, zodat je van eventuele sfeerverlichting kunt blijven genieten.

Sfeerhaard
Warmte kun je ook creëren met een mooie sfeerhaard. Deze haarden werken op gas, waardoor je zonder moeite van een lekker vuurtje kunt genieten. Ook heb je onder de overkapping ook geen last van rookvorming. De haarden zorgen daarnaast niet alleen voor warmte, maar ook voor mooie sfeerverlichting.

Reacties (0)
Kwaliteitsverschil in blokhutten - 23-12-2014

Een blokhut koopt u eigenlijk bij voorkeur van de specialist. Bij grote tuincentra is vaak een groot aanbod van tuinhuisjes tegen lage prijzen verkrijgbaar. Hier kunt u een prima koop mee aangaan, indien u niet te hoge verwachten hebt van het tuinhuisje. Vaak betreft het eenvoudige tuinhuisjes, gemaakt van een sobere kwaliteit. Verwacht niet dat een dergelijk tuinhuisje tientallen jaren goed meegaat. Je kunt het vergelijken met het kopen van een kast bij IKEA, of bij de specialist.

Drogingsproces hout
Om een waterdichte blokhut te krijgen moet het hout naar specifieke waardes gedroogd zijn. Van een blokhutten specialist mag u verwachten dat het hout tot 11% is gedroogd. Alleen met deze waardes zal het hout niet kromtrekken (op den duur) en blijft de blokhut kurkdroog van binnen. De meeste tuincentra verkopen hout wat tot maximaal 24% is gedroogd, waardoor kromtrekken niet gewaarborgd is en de blokhut mettertijd steeds vochtiger zal worden van binnen. Het is dus noodzaak aandacht te besteden aan dit feit indien u een blokhut koopt.

Impregnatie van hout
Een goede impregnatie van het hout is eveneens onontbeerlijk voor het langdurig behoudt van een blokhut. De meeste tuincentra zullen geïmpregneerde blokhutten verkopen, maar bij een blokhut specialist mag u verwachten dat er een totaal behandeling van het hout heeft plaatsgevonden. Dit betekend dat het behandelde hout optimaal bestand is tegen vocht, schimmels en overige aantasting van het hout.

Bezoek voor meer productinformatie blokhutten fabrikant PrimaBlokhutten.nl

Reacties (0)
Genieten in de kleine tuin - 4-2-2014

Bij PicknicktafelExpert vinden we: niets is gezelliger dan samen eten met het hele gezin. Vooral buiten eten met mooi weer is iets waar we gek op zijn. Helaas heeft niet iedereen het geluk van een grote tuin of terras. En een terrasset neemt vaak veel ruimte in beslag. Gelukkig biedt de picknicktafel de uitkomst! Een handig meubel dat weinig ruimte inneemt en er nog gezellig uit ziet ook.

Maten en mogelijkheden

De picknicktafels bestaan in diverse maten en modellen. Kies bijvoorbeeld voor een niet al te grote variant van 120 bij 162 cm breed (hoogte 162 cm) zoals op onderstaande afbeelding.

Heb je nog minder ruimte in de tuin? Kies voor een vierkante tafel! Deze picknicktafel met een tafelblad van 115 bij 115 cm neemt niet al te veel ruimte in, maar heeft toch 8 zitplaatsen! De totale afmeting inclusief bankjes is 195 bij 195 cm. De tafel is inclusief parasolgat. Ideaal dus ook voor warme zomerdagen!

 

 

Tot slot hebben we voor de kleinere tuin ook nog een mooie witte picknicktafel. Het tafelblad heeft een lengte van 150 cm. Het is een mooie picknicktafel gemaakt van eerste kwaliteit geïmpregneerd vuren hout.

Ook voor de kleinere tuin is er dus voldoende om uit te kiezen! 

Reacties (0)
Duurzame picknicktafels - 31-1-2014

  

Bij PicknicktafelExpert vinden we het belangrijk dat onze tafels niet alleen heel mooi en stevig zijn, maar dat ze ook duurzaam zijn. Picknicktafels en tuinbanken zijn bestemd voor buiten en moeten dus ook diverse weersomstandigheden met gemak kunnen doorstaan. Daarnaast zijn we ook een groot voorstander van milieubewust produceren.

Milieubewust

Wij vinden dat bossen duurzaam en milieubewust geëxploiteerd moeten worden. De productie van de picknicktafels gebeurd daarom altijd volgens de standaarden van FSC certificering (meer hierover lees je via http://www.fsc.nl/de-fsc-principes.549.htm).

 

Kwaliteit

De picknicktafels zijn gemaakt van 100% massief grenen, waardoor ze erg stevig zijn. De tafels hebben veilige afgeronde hoeken en opklapbare bankjes. Het is ook mogelijk om de bankjes  op eenvoudige wijze niet-opklapbaar te maken indien gewenst. Het zitvlak van de bankjes is vrij breed (3 planken van elk 10 cm), waardoor je ruim kan zitten. De picknicktafels zorgen voor een optimale zithouding. Dit is belangrijk om rugklachten te voorkomen. 

Reacties (0)
Picknicken in eigen tuin: 5 tips - 29-1-2014

 Picknicken, ieder kind houdt ervan. Stiekem geldt dit niet alleen voor kinderen, maar ook zeker voor veel volwassenen.  Het is natuurlijk heel leuk om er lekker op uit te gaan met een kleed en een mand vol met lekker eten. Toch is er nog een andere manier om te picknicken, namelijk in de eigen tuin met je eigen picknicktafel! Picknicken in eigen tuin heeft veel voordelen. Het heeft bijvoorbeeld veel minder voorbereiding nodig dan een picknick in de natuur. Omdat je vlak bij huis bent, is alles wat je nodig hebt in de buurt. Geen gesleep met koelboxen, flessen wijn en frisdrank dus!

Hieronder volgen de tips voor een ideale picknick in eigen tuin. 

 1. Het weer: We leven nu eenmaal in een regenachtig land. Niets is vervelender dan midden in een maaltijd alles te moeten verplaatsen vanwege een regenbui. Houd dus goed rekening met de weersvoorspellingen! De oplossing kan ook heel simpel zijn: plaats een partytent of maak gebruik van een groot zijl. Dit zorgt ook nog eens voor een knus sfeertje!
 2. Wegwerpbestek en bordjes: Een van de voordelen van picknicken is natuurlijk dat je niet hoeft af te wassen. Gebruik een vrolijk gekleurd tafel gekleed of vrolijke bordjes. Winkels zoals Xenos en Blokker verkopen dit soort producten ’s zomers meestal wel.
 3. Kussentjes:  Hoewel onze picknicktafels goed zitten, is lang zitten op een harde ondergrond nooit prettig. Leg daarom van te voren vast voldoende kussentjes op de bankjes neer!
 4. Servetjes: Servetten zorgen voor een leuke aankleding van de tafel. Ze zijn bovendien erg praktisch bij vieze vingers of wanneer er iets gemorst wordt.
 5. Hygiëne en eten bewaren: Vooral als het echt warm is buiten is het niet verstandig om eten te lang te laten liggen. Pak etenswaren dus tijdig in met aluminiumfolie of bewaar het gekoeld in een koelbox. Om de vliegjes en wespen weg te houden kan je gebruik maken van daarvoor bestemde koepeltjes van gaas.

 Maar de belangrijkste tip is natuurlijk: koop een mooie, stevige picknicktafel van PicknicktafelExpert.nl!

Reacties (0)
De picknicktafel, ook voor bedrijven! - 29-1-2014

 

De picknicktafel, ook voor bedrijven!

 Picknicken associeer je misschien niet direct met het bedrijfsleven. Toch worden onze picknicktafels ook vaak besteld door bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan tankstations: we leveren onder andere bij Shell.  Daarnaast leveren we regelmatig bij horecabedrijven zoals MacDonalds, maar ook diverse eetcafees en strandtenten.  De picknicktafels zijn zeer geschikt voor allerlei buiten-evenementen.

 

Voordelen voor bedrijven

Er zijn diverse redenen waarom bedrijven picknicktafels bij ons aanschaffen. Hier vindt u een greep uit deze voordelen:

 • De tafels zijn ‘hufter-proef’:  dit houdt in dat de tafels wel tegen een stootje kunnen. Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar stel dat er iemand op het tafelblad gaat staan, is deze niet snel stuk. Dit is goed om te weten wanneer je te maken hebt met bijvoorbeeld een buitenfestival of een voetbalwedstrijd.
 • De tafels kunnen diverse weersomstandigheden doorstaan. Of het nu regent, sneeuwt of dat de zon schijnt, de tafels zijn zeer geschikt voor buiten gebruik. De tafels vergen weinig onderhoud en zijn geïmpregneerd.
 • Duurzaam en milieubewust: de tafels zijn geproduceerd volgens de FSC certificering. We blijven investeren in duurzame en  milieubewuste producten. 
 • Veel verschillende maten. Of het nu gaat om grote of kleine groepen mensen, PicknicktafelExpert heeft voor ieder bedrijf de juiste tafel. Kies voor grote groepen bijvoorbeeld voor de tafel van 3 meter lang.
 • De tafels worden gratis afgeleverd op locatie. Er kan ook gekozen worden voor montage, zodat de tafel direct gereed is voor gebruik.
 • Garantie: er zit een jaar garantie op de tafels. Mocht er toch iets mis zijn, kunt u dus altijd gebruik maken van deze garantie!

 

Reacties (0)
Aftellen tot de lente - 29-1-2014

Het duurt nog even, maar bij PicknicktafelExpert tellen we al af naar de lente. Meteorlogisch gezien begint deze 1 maart weer. Nog een maand te gaan dus! Bij de lente hoort mooi weer en bij mooi weer hoort naar buiten gaan. Nog even en we kunnen de tuin dus weer inrichten!

Onmisbaar in de tuin

Het tuinbankje is een meubel dat in bijna iedere tuin te vinden is. Of het nu in de voor- of achtertuin staat, of misschien in een zijtuin: het tuinbankje is onmisbaar. PicknicktafelExpert heeft bankjes in diverse maten, bijvoorbeeld een bankje van 1,40 meter lang voor de kleinere tuin, of juist een grote bank met een lengte van 1,80 meter. De tuinbanken zijn gemaakt van stevig grenenhout. De pootdikte is maar liefst 7,5 cm wat de bank erg stabiel en sterk maakt. Of je er nu dagelijks op zit of het bankje meer gebruikt ter decoratie van de tuin: voor iedere tuin is wel een geschikte bank te vinden!

 

De banken zijn zo afgewerkt dat ze direct in de tuin geplaatst kunnen worden. Mocht u meer houden van een fel kleurtje in de tuin, zijn ze ook te schilderen. Dit kan een heel leuk effect geven en de tuin helemaal opfleuren! 

 

Gezelligheid aan de picknicktafel

Een ander meubel dat een leuke toevoeging is op de tuin is de picknicktafel. De tafels zijn goed te gebruiken voor een avondje lekker buiten tafelen. Ook is een picknicktafel erg handig bij tuinfeestjes! De picknicktafels zorgen voor een leuke, vrolijke sfeer. Bijna iedereen houdt immers van picknicken! Ook de picknicktafels hebben we in diverse maten. De witte tafel met een lengte van 1,50 is bijvoorbeeld heel populair. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een tafel van 180 cm x 75 cm x 162 cm en een veel langere tafel van wel  3 meter lang.

 Vind je het gezelliger als iedereen elkaar goed kan aankijken? Kies dan voor een ronde tafel! Met deze tafel kunnen er wel 6 mensen zitten! 

 

 Nog even afwachten dus tot de lente en dan heerlijk genieten in de tuin met een picknicktafel of tuinbank! Heb jij er ook al zin in?

 

Raamexpert

 

 

Reacties (0)
Winkelwagen
Geen producten in uw winkelwagen
Veilig shoppen

 Acceptance Mark

Verzending

1 - 5 werkdagen